En verder …

… zijn er evenementen in allerlei vormen en maten. Stichting De 3 Kearls is betrokken geweest bij o.a. onderstaande evenementen:

Doedag Down:

Vanuit de gemeenschap is er in 2010 in kerstwens ingediend om ouders in de regio Twente, die in hun gezin een kind hebben met het down syndroom, met elkaar, in een voor deze doelgroep onbevangen omgeving met elkaar in contact te laten treden. Daarnaast was er een speciaal programma voor de kinderen met en zonder downsyndroom. Hierbij was er professionele ondersteuning en konden studenten van het ROC van Twente stagelopen binnen dit project. Eind 2013 is het project, compleet met een draaiboek overgedragen aan de klankbordgroep in Twente, en deze kan verder om deze dag jaarlijks te organiseren.
Vanaf 2010 tot en met 2013 was er gedurende de weken http://cialisfrance24.com voor kerst mogelijk om speciale (kerst)wensen in te dienen. Deze kerstwensen konden gedeponeerd worden in een speciale bus voor het gemeentehuis in Borne, naast de kerstboom.
Er zijn in deze periode enkele tientallen wensen in vervulling gegaan.

Zie ook de reportage op Borne Boeit.

Kerstwensboom : Idee is dat mensen in december hun bijzondere kerstwens kenbaar konden maken. De kerstwensboom was een samenwerking tussen BBO, gemeente Borne en Stichting De 3 Kearls. Heel, heel veel wensen werden vervuld, sommige waren ontroerend, andere weer absurd maar in grote lijn vanuit het hart.

Dinky toy tocht: Om een van de speciale koopzondagen op te luisteren zijn er in 2013 en 2014 2 koopzondagen geweest die enkele tientallen oudere wielvoertuigen naar Borne te halen. Veel van deze auto’s kennen we tegenwoordig alleen nog maar als speelgoedauto en trok vooral een publiek dat in zijn kinderjaren speelden met auto’s op schaal.

Indien u een eigen evenement wilt uitvoeren, laat u dan helpen door ons en stuur uw gegevens. Wij nemen dan binnenkort contact met u op.


Deel deze pagina via
FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail