Vrijheidsvlag

In het kader van 75 jaar vrijheid zijn er vrijheidsvlaggen ontwikkeld voor Borne, Hertme en Zenderen met de afbeelding van de duif, hetgeen in alle Overijsselse gemeenten en ook internationaal, het symbool is van de vrijheid. De blauw/gele ondergrond benadrukt dat alle inwoners uit de gemeente Borne met elkaar verbonden zijn.

Bornse vrijheidsvlag t.b.v. gevelstok of vlaggenmast

RESERVEER HIER UW VLAG VOOR BORNE

RESERVEER HIER VOOR HERTME EN ZENDEREN

De vrijheidsvlaggen worden in een beperkte oplage geproduceerd in twee soorten en vijf formaten. De prijs is vanaf € 19,50. Bent u geïnteresseerd in een vrijheidsvlag, geef dan uw gegevens door via de blauwe button. Doet u dat voor 1 maart, dan bent u er zeker van dat er straks een Bornse vlag aan uw gevel of vlaggenmast hangt. Ook bedrijven kunnen via deze weg een vlag voor aan de gevel of in de vlaggenmast bestellen.

Heeft nu geen vlaggenstok of vlaggenmast? Ook deze kunnen via het reserveringsformulier worden besteld. Na uw bestelling zal een Borns bedrijf contact met u opnemen voor de levering en (indien gewenst) de plaatsing ervan.

Wanneer vlaggen?

De vlaggen mogen gebruikt worden vanaf 3 april (Bevrijdingsdag van Borne) tot en met 26 april en van 28 april t/m 3 mei. De vlag mag permanent (ook ‘s-nachts) blijven hangen.

Op 27 april, 4 en 5 mei mag alleen de Nederlandse vlag gebruikt volgens het landelijke vlaggen protocol. Op 27 april de hele dag de vlag in top vanwege Koningsdag, op 4 mei halfstok vanaf 18:00 uur vanwege Dodenherdenking en op 5 mei de gehele dag in top vanwege Bevrijdingsdag. De Nederlandse driekleur mag tussen zonsopkomst en zonsondergang gebruikt worden.

Wij wensen u een goede herdenkingstijd toe.

RESERVEER HIER UW VLAG VOOR BORNE

RESERVEER HIER VOOR HERTME EN ZENDEREN


Deel deze pagina via
FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail